joi, 4 februarie 2016

Noroc cu...emoticoanele...

E primăvară, suflete!☀️Crede-mă pe cuvânt și hai cu mine la plimbare! Promit să fie una memorabilă! Te simți singur? Lasă prostiile! Iau cu noi o gașcă pe care n-ai cum s-o ratezi. Și, până la finalul zilei, vei reuși să scoți din adâncul tău tot ce n-ai putut până acum. Sau tot ce ai ales să lași bine ascuns în sertărașe.

Ce zici, batem palma?

Până te hotărăști ( că așa ești tu, suflet de cântar defect), s-o luăm pe poteca asta! Nu știi unde duce? Așa și? Sigur duce undeva. Și, dacă ar fi un drum închis, nu destinația ne interesează, ci călătoria până acolo. Bucură-te de fiecare adiere care te răscolește! Adulmecă toate sufletele cu care te intersectezi! Fiecare dintre ele are o poveste. Poate nu toate îți vor plăcea dar, cu siguranță, te vor face să simți și, în fond, nu despre asta e viața? Despre simțit până te destrami? Despre trăit fiecare zâmbet, fiecare oftat...despre lacrimile care te seacă doar pentru a te pregăti pentru bucuria ce te așteaptă după colț?

Hai, suflete, fii un pic mai hotărât! Ți-e teamă să te avânți? Nu cred! Cred doar că ai uitat cum să o faci. Un suflet care s-a născut cu visul sub pernă nu îngenunchează în fața fricii! O ia în brațe, o invită la un tango seducător și o îmblânzește. Și frica devine fior.

Ia zi, suflete, când ai iubit ultima dată ❤️? Când te-ai tăvălit ultima oară de durere ✂️? Sau mai bine povestește-mi când ai lăsat o privire să te pătrundă!

Of, tăcut mai ești! Hai să chem gașca! Uite, alege! Poate ți-e mai ușor așa! Inimioare (💔💛💙💜💚❤️💗💖💞💘), fețe care exprimă toate stările posibile (😘😳😍😔😂😥😱😡), faună ( 🐎🐋🐝🐢🐑🐒), floră ( 💐🌻🌹🌲🍂🌵🌰🌴), mijloace de transport, fenomene ale naturii. Sigur, cuvintele de legătura va trebui să le adaugi tu. Avem și emoticoane pentru ocazii speciale. Ce-i drept, mire și mireasă n-am văzut dar sunt sigură că nu se supără nimeni dacă sărim peste capitolul ăsta...

Folosește-le, suflete, cu încredere! Mi-ar plăcea să-ți strigi iubirea, să-ți plângi dezamăgirile. Dar înțeleg că nu-i oricui la îndemână.

Hai, fii băiat de treabă și scrie, dacă nu poți vorbi! Dar scrie fără teamă! Tangoul s-a terminat, remember?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu